By clicking “Accept”, you agree to the storing of cookies on your device to enhance site navigation, analyze site usage, and assist in our marketing efforts. View our Privacy Policy for more information.
Exie, Groenebouwmaterialen en VanLandnaarPand
April 8, 2024

Exie, Groenebouwmaterialen en VanLandnaarPand Bundelen Krachten voor Duurzame Bouwinnovatie in Nederland!

We zijn verheugd om aan te kondigen dat Exie en VanLandnaarPand een nieuwe samenwerking zijn aangegaan met GroeneBouwmaterialen. Reeds enkele jaren wordt onze hennep in Nederland geteeld door het toegewijde team van VanLandnaarPand, waardoor we lokaal hoogwaardige grondstoffen kunnen produceren voor onze producten.

Dankzij de nieuwe samenwerking met GroeneBouwmaterialen verhogen Exie en VanLandnaarPand de beschikbaarheid van CaNaDry en CaNaCrete in Nederland. De combinatie van Exie-VanLandnaarPand-GroeneBouwmaterialen is buitengewoon complementair. Dankzij de distributiekracht van GroeneBouwmaterialen komen de Exie producten tegen scherpe transporttarieven breed beschikbaar in de Nederlandse markt. Vrachten zullen rechtstreeks rijden van land naar pand, pallets en pakken worden zo efficiënt mogelijk uitgeleverd via de overslag van GroeneBouwmaterialen.

Door deze samenwerking zijn we in staat om met de innovatieve producten, CaNaDry en CaNaCrete te voorzien in een toenemende vraag naar lokale vezelgewassen in de bouwsector. Exie's producten, waaronder de unieke vormen van kalkhennep, CaNaDry en CaNaCrete, zullen (naast VanLandnaarPand) nu ook beschikbaar zijn bij GroeneBouwmaterialen en haar handelspartners.

We kijken ernaar uit om samen met GroeneBouwmaterialen en VanLandnaarPand onze missie voort te zetten om hoogwaardige, duurzame bouwmaterialen beschikbaar te maken voor bouwers, architecten en ontwikkelaars in Nederland en daarbuiten. Laten we bouwen aan een betere toekomst, stap voor stap!

Deel dit artikel
Contacteer ons

Klaar om samen te bouwen aan een duurzame toekomst?